Iskaz i Svedoci u Beogradu

Blog: Clubbing.rs, 05.Mar.2009, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskaz i Svedoci u Beogradu

Pančevačka hip-hop atrakcija Iskaz i Svedoci nastupiće u Beogradu u četvtrak 5. mart, u klub Batler, sa početkom u 22h.
 
Ovo će biti prva beogradska koncertna promocija 'Teroija Haosa’ koji je objavila izdavačka kuća Multimedia records 2008. godine. 
 
Bend je nedavno objavio treći spot za numeru 'Sve Za Nju’, koji je poslednji spot u okviru trilogije zasnovane na opštim uslovima čovekovog postojanja – rad ("Profil poroka"), stvaranje energije ("Budim se"), inspiracija, cilj, misija ("Sve za nju").
 
Na zvaničnom Youtube kanalu benda Iskaz i Svedoci možete da pogledate ove spotove, kao i spotove sa prvog albuma 'Natio’. Karte se prodaju na dan koncerta po ceni od 200 dinara. Klub Batler nalazi se u Francuskoj ulici broj 12 u Beogradu.


Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.