Freemake Video Converter 2.1.2.0

Izvor: ITsvet.com, 07.Apr.2011, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Freemake Video Converter 2.1.2.0

Freemake nudi besplatni program za video konvertovanje. Ovaj alat je razvijen kao alternativa popularnim softverima koji se plaćaju. Osnovni principi ovog softvera su „besplatan, lak za korišćenje i visokog kvaliteta“. Ovaj alat omogućava da konvertujete besplatno fajlove u AVI, MP4, WMV, MKV, SWF, 3GP, DVD, MPEG, MP3, iPod, iPhone, PSP, Android, rip & burn DVD, konvertujete online video sadraje sa preko 40 sajtova, narezujete ih na Blu ray diskove i upload-ujete na YouTube. Nova verzija donosi dodatu podršku za Vkontakte, RuTube, Video.Yandex, Video.Mail.ru. Zatim, dodata je lokalizacija na ruski kao i nekoliko unapređenja grafičkog korisničkog interfejsa.
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Android

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Freemake Video Converter 2.1.2.0

Izvor: LaptopSvet.com, 07.Apr.2011

Freemake nudi besplatni program za video konvertovanje. Ovaj alat je razvijen kao alternativa popularnim softverima koji se plaćaju. Osnovni principi ovog softvera su „besplatan, lak za korišćenje i visokog kvaliteta“. Ovaj alat omogućava da konvertujete besplatno fajlove u AVI, MP4, WMV, MKV,...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.