Savez za Srbiju podržava inicijativu SPS-a za formiranje Regionalnog javnog servisa

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Maj.2020, 14:53

Savez za Srbiju podržava inicijativu SPS-a za formiranje Regionalnog javnog servisa

Pozdravljamo odluku Socijalističke partije Srbije da podrži prvu tačku lokalnog programa Narodne stranke za Niš – formiranje javnog regionalnog servisa, piše u delu saopštenja Narodne stranke i Saveza za Srbiju Niš.

Saopštenje...

Narodna stranka je ovu inicijativu prezentovala na konferenciji za štampu, održanoj 21.marta 2019.godine.

Na okruglom stolu održanom 18.juna 2019.godine, ovu inicijativu su javno prihvatili Stranka slobode i pravde, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Demokratska stranka, Srpski pokret Dveri, Pokret slobodnih građana, Socijaldemokratska stranka, Nova stranka i Niška inicijativa.

Dobro je da se što veći broj političkih aktera složi oko programskih načela koja su očigledno korisna za građane Niša. Ali podsećamo da je baš Socijalistička partija Srbije, sa svojim partnerima iz Srpske napredne stranke ugasila Nišku televiziju kao osnov za formiranje javnog regionalnog servisa. Sa te strane se nadamo da prihvatanje ove inicijative nije samo puko predizborno obećanje već istinski zaokret u politici Socijalističke partije Srbije.
Pogledaj vesti o: Nova socijaldemokratska stranka,   Dveri

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narodna stranka podržala niški SPS u formiranju televizije

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2020

Iako zakon i kodeks zabranjuju mešanje politike i medija, a ne dozvoljavaju ni formiranje regionalnog servisa, deo opozicije koja je u bojkotu - Narodna stranka, baš u tom delu se slaže sa SPS-om koji je kao deo svog predizbornog programa najavio i stvaranje Regionalne niške televizije .

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.