Izvor: JUGpress.com, 26.Maj.2020, 18:11

Narodna stranka: Inicijativa za formiranje Javnog regionalnog servisa

NIŠ

Pozdravljamo odluku Socijalističke partije Srbije da podrži prvu tačku lokalnog programa Narodne stranke za Niš – formiranje javnog regionalnog servisa, saopštila je ova stranka danas.

“Narodna stranka je ovu inicijativu prezentovala na konferenciji za štampu, održanoj 21.marta 2019.godine.

Na okruglom stolu održanom 18.juna 2019.godine, ovu inicijativu su javno prihvatili Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Srpski pokret Dveri, Pokret >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << slobodnih građana, Socijaldemokratska stranka, Nova stranka i Niška inicijativa.

Dobro je da se što veći broj političkih aktera složi oko programskih načela koja su očigledno korisna za građane Niša. Ali podsećamo da je baš Socijalistička partija Srbije, sa svojim partnerima iz Srpske napredne stranke ugasila Nišku televiziju kao osnov za formiranje javnog regionalnog servisa. Sa te strane se nadamo da prihvatanje ove inicijative nije samo puko predizborno obećanje već istinski zaokret u politici Socijalističke partije Srbije”, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.