Izvor: JUGpress.com, 26.Mar.2020, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustavlja se kretanje svih američkih vojnika u inostranstvu

VAŠINGTON

Američki ministar odbrane Mark Esper izdao je naredbu o obustavljanju kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana.

Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje virusa korona kroz redove vojske.

On je naglasio da se naređenje odnosi na sve američke snage, civilno osoblje i njihove porodice, ali je istakao da će biti izuzetaka.

Kao primer naveo je povlačenje američkih vojnika iz Avganistana >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koje će se, kako je rekao, nastaviti.

Izvor: Vesti

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Amerika strahuje da joj se vojska ne zarazi koronom

Izvor: B92, 26.Mar.2020

Vašington -- Američki ministar odbrane Mark Esper izdapo je juče naredbu o zabrani kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana...Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje virusa korona u vojsci...On je naglasio da se naređenje odnosi na sve američke snage,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.