Na turniru “Više od igre” pobednici košarkaši iz vojske

Izvor: juGmedia, 25.Dec.2016, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na turniru “Više od igre” pobednici košarkaši iz vojske

LESKOVAC – Centar za obuku u saradnji sa Leskovačkim savezom sportova, u sali OŠ “Petar Tasić“, održao je  Novogodišnji košarkaški turnir “Više od igre“, na kome je upravo vojna ekipa osvojila prvo mesto.

Učešće nsu inače i ekipe Košarkaškog kluba ,,Hisar“ iz Leskovca i Udruženja boraca ratova od 1991. do 1999. godine iz Lebana.

Takmičenje se održalo u okviru projekta civilno-vojne saradnje, s ciljem da se promoviše sporta >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i zdrav načina života kod mladih.

Ovo je treća godina za redom kako se u okviru projekta civilno-vojne saradnje realizuje Novogodišnji košarkaški turnir sa civilnim institucijama, sportskim organizacijama, školama i udruženjima na teritoriji Jablaničkog okruga.

(kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Košarka

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Košarku igrali vojska i civili

Izvor: JUGpress.com, 25.Dec.2016

LESKOVAC..Ekipa 3.Centra za obuku najbolje je igrala košarku na današnjem Novogodišnjem  košarkaškom  turniru  ,,Više od igre’ koji je ovaj centar organizovao zajedno sa  Savezom za sport...Turnir je odigran u sportskoj sali OŠ ,,Petar Tasić“  a učestvovali su još ekipe  košarkaškog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.