Francuska gori, Makron češlja babu - neka se on mane KiM, ima preča posla u svojoj zemlji!

Izvor: KMnovine.com, 14.Feb.2020, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska gori, Makron češlja babu - neka se on mane KiM, ima preča posla u svojoj zemlji!

Mediji javljaju da je predsednik Francuske, Emanuel Makron, uputio pismo takozvanom "premijeru" kosovskih separatista, Aljbinu Kurtiju.



Makron mu je čestitao "izbor na tu funkciju" i istovremeno zatražio ukidanje taksi na srpsku robu kako bi se omogućio nastavak dijaloga, prenosi list n albanskom Gazeta ekspres.

"Prvi korak bi trebalo da bude nastavak dijaloga, za koji sam spreman da posredujem, organizovanjem samita u Parizu, uskoro, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << sa liderima Kosova (misli se na šiptarske separatiste) i Srbije, u saradnji s kancelarkom Merkel i visokim predstavnikom EU Borelom", napisao je Makron u pismu koje je u sredu diplomatski izgrednik na mestu "francuskog ambasadora" u Prištini, Marin Kristin Butel, predala Kurtiju.

Makron je naveo i da nastavak dijaloga podrazumeva akcije obe strane.

"Obustavu stopostotne takse od strane Kosova (čitaj: albanskih separatista) i obustavu kampanje protiv priznavanja Kosova od strane Srbije", napisao je francuski predsednik.

Ovaj sramni, skandalozni, uvredljivi i pre svega bezbednosno preteći sadržaj pisma koje je francuski predsednik uputio novom ilegalnom premijeru albanskih separatista na Kosovu i Metohiji, Aljbinu Kurtiju, mediji na srpskom prenose "đuture" to jest, bez ikakvih ispravki koje bi pokazale da Makron zastupa stranu zapadnih agresora i zločinaca iz 1999., pre svih Amerike i NATO pakta.
Pored toga ovo predstavlja duboku neozbiljnost jer Francuska se guši u neredima, dimu gotovo svakodevnih požara na ulicama i masovnim protestima poznatim kao "pokret žutih prsluka".

Zašto Makron prvo ne bi prestao da češlja babu dok mu selo gori i probao da reši probleme u svojoj zemlji pre nego što nastavi da urušava tuđu državu, u ovom slučaju Srbiju?


   
Francuski predsednik Makron sa suprugom.    


Hoće li posredovanje Makrona "urediti" stanje u politički i bezbednosno najosetljivijem  delu Srbije, Kosovu i Metohije, kao što ga je "uredio" u Francuskoj?

Političari Srbije, maskote i marionete zapadnog neokolonijalnog gospodara, ćute i jasno je zbog čega ali zašto ćute i prihvataju ovoliku dozu poniženja i svi mediji na srpskom? Da li se radi o udruženom zločinačkom poduhvatu svih iole uticajnih u Srbiji, koji su na zapadnim jaslama, usmerenom ka rastakanju države Srbije? Nažalost, sve upućuje na to. Zato bi narod u Srbiji morao da odbaci lažne predstavnike, lažne vođe i političare i da sam počne da sređuje stanje u svojoj državi ostavljajući nadobudnim, bahatim i perverznim evropskim i američkim političarima da uređuju svoje države. Makar to činili nako kako je učinio Makron ili Angela Merkel dovodeći reke migranata u Nemačku koja polako ali sigurno gubi svoju samostalnost, snagu pa i identitet. Neka oni sa svojim čine šta im je volja, makar i migrantima plaćali kriju da žive  usvojoj zemlji, a mi sa Srbijom da činimo šta je Božija volja i poredak. Srbi u Crnoj Gori su najbolji pokazatelj da to jeste moguće, i te kako.

Urednički kolegijum KM novina





PROČITAJTE JOŠ:
Žak Ogar: Makronu ratni zlikovci najbolji prijatelji, otkazati gostoprimstvo - KM NovineŽak Ogar: Makronu ratni zlikovci najbolji prijatelji, otkazati posetu Na poniženje Srbije u Parizu reagovao je i osvedočeni prijatelj Srba, francuski pukovnik Žak Ogar, koji je u izjavi za KM novine irazio oštro negodavanje i nezadovoljstvo. U kratkoj izjavi, za koju je izdvojio vreme tokom svog boravka u Africi, on kaže "Naravno, stidim se zbog tretmana ukazanog predsedniku Srbije tokom proslave pobede u Parizu.



PROČITAJTE JOŠ:
Povodom 20 godina ''mira'' na Kosovu u francuskoj katedrali se molili Alahu (VIDEO) - KM NovinePovodom ''mira'' na Kosovu u francuskoj katedrali se molili Alahu #Francuska #Islam #Alah #Kosovo #Metohija Zapadnjaci počinju polako da sxvataju šta su učinili srbskom narodu. Ovaj tekst je prevod sa jednog francuskog sajta koji oštro napada svoje političare, medijsku manipulaciju i američky prevaru.

PROČITAJTE JOŠ:
Reakcije Srba na terorističke napade u Parizu - KM NovineMediji fokusirani na jednu temu većim delom svog programa - napad u Francuskoj! A izvan medijskog prostora, na društvenim mrežama, narod u Srbiji izražava svoj stav... Ovo je tek jedan delić zabeleženog mišljenja i osećanja Srba povodom napada u parizu.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Pariz,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.