Skromna zvezda Džo Koker

Izvor: B92, 18.Maj.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skromna zvezda Džo Koker

Muzičar jedinstvenog vokala, Džo Koker (Joe Cocker), koji će održati koncert 29. maja u Beogradskoj areni, važi za najskromnije umetnike svetskog renomea, pa je od organizatora tražio samo da mu garderoba bude čista i udobna sa foteljama, dvosedom i velikim ogledalom.

Koker u Beograd dolazi iz Sofije na dan koncerta, zajedno sa šest članova benda i tri ženska vokala, a u okviru turneje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kojoj promoviše novi album "Hard Knocks", saopštieno je iz Arene.

Od pića, Koker je tražio šest flaša "Evian" vode, sokove "Rose’s lime juice" i "Ocean spray cranberry juice", dve flaše "Gatorade" (od limuna), dijetalnu Koka-kolu, plastične čaše u crvenoj boji, ako je moguće, i dosta leda.

Od hrane je potrebno samo sveže sezonsko voće i više raznih vrsta čokoladica.

Set lista obuhvata obrade tri pesme grupe The Beatles - "Come together", "With a Little Help from My Friends" i "She Came in Through the Bathroom Window", kao i pesme sa novog albuma - "Unforgiven", "Hard Knocks", "Get On".

Predviđeno je da Koker na svom drugom koncertu u Beogradskoj areni izvede ukupno 16 pesama, među kojima su i stari hitovi "Feelin’ Alright", "The Letter", "When The Night Comes", "Summer In The City", "Up Where We Belong", "You Are So Beautiful", "Hitchock Railway", "Unchain My Heart" i druge.

Ulaznice se prodaju po ceni od 2.900, 3.300, 3.500, 4.000, 4.500 i 4.900 dinara.
Pogledaj vesti o: Joe Cocker u Areni

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.