Karleuša plakala na sudu tokom spora sa Ivanom Ivanovićem

Izvor: Blic, 20.Nov.2013, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša plakala na sudu tokom spora sa Ivanom Ivanovićem

Pevačica Jelena Karleuša je jutros na saslušanju povodom 49 tužbi koje je podnela protiv voditelja Ivana Ivanovića zaplakala. Sudija je naložio kratku pauzu, kako bi se pevačica smirila.

- Povodom 49 tužbi koje je podnela protiv TV Prva i voditelja Ivana Ivanovića, Jelena Karleuša je pred sudijom, jutros oko 9 časova dala opširan iskaz o višegodišnjim uvredama od strane tuženog. Vidno potresena, kroz plač, govorila je o medijskoj torturi, neistinama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uvredama, kako na ličnom, tako i na profesionalnom nivou - stoji na zvaničnoj Fejsbuk stranici pevačice.

Karleuša je tužila Ivanovića, ali i Seku i Acu Lukasa zbog "kontinuiranih napada na nju, njenu karijeru, decu i porodicu".

Na prvom ročištu sudija je predložio i pauzu kako bi se Karleuša smirila a zatim je suđenje nastavljeno uz čitanje dokaza.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Neverovatno: Karleuša plakala na sudu tokom spora sa Ivanom Ivanovićem

Izvor: Blic, 20.Nov.2013

Pevačica Jelena Karleuša je jutros na saslušanju povodom 49 tužbi koje je podnela protiv voditelja Ivana Ivanovića zaplakala. Sudija je naložio kratku pauzu, kako bi se pevačica smirila...- Povodom 49 tužbi koje je podnela protiv TV Prva i voditelja Ivana Ivanovića, Jelena Karleuša je pred...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.