KLJUČNA ULOGA Jelene Karleuše u slučaju Bekvalac - Lazukić - Odbraniće je od svega RUŽNOG...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLJUČNA ULOGA Jelene Karleuše u slučaju Bekvalac - Lazukić - Odbraniće je od svega RUŽNOG...

Pevačica ustupila svoj advokatski tim!

Jelena Karleuša dala je svog advokata Nataši  Bekvalac kako bi joj pomogao da na sudu uništi Luku Lazukića. Pevačica je, kao što je poznato bivšeg muža optužila da ju je pretukao.

Čim je Bekvalčeva odlučila da promeni tim advokata, koji su bili uz nju otkad je počelo suđenje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, "mala od  skandala" je posavetovala da uzme njene pravne zastupnike.

- Za ovakve stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nataša mora da ima najbolje advokate, koji će je odbraniti od svega ružnog što joj se dešava. Zato sam joj od srca preporučila advokatsku kancelariju koja je uz mene već 20 godina na suđenjima. Oni su najbolji u svom poslu - ističe pop zvezda i  dodaje:

- Strašno je kada muškarac nasrne na ženu. To što se  njoj dogodilo može da zadesi bilo koga od nas. Prema meni nijedan muškarac nije bio nasilan, ali sam uvek na strani žena, koje su slabiji pol i ne smeju da dožive da neko dige ruku na njih - jasna je pevačica.

BILE SU ISTA PORODICA! Evo šta Slađa Delibašić kaže o Anabeli i Luninom VASPITAVANJU! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.