Deset urnebesnih minuta Zgodne žene! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Okt.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset urnebesnih minuta "Zgodne žene"! (VIDEO)

Glumica je predstavila celu svoju karijeru u emisiji duhovitog voditelja!

Džulija Roberts (49) je glumila u nekim od najpoznatijih filmova Holivuda, a u emisiji voditelja Džejmsa Kordena smo imali priliku da se podsetimo svakog od njih!

U desetominutnom video snimku, Džulija i Džejms su uz pomoć šaljivih rekvizita i najpoznatijih replika, uspeli da dočaraju srž svih filmova koje je krasio lik ove glumice.

Preselo joj: Džulija Roberts >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pobegla iz Beograda!

Tu su naravno filmovi "Zgodna žena", "U krevetu sa neprijateljem", "Venčanje mog najboljeg druga", "Odbegla mlada", "Jedi, moli, voli" i mnogi drugi...

"Ovo će biti proslava karijere jedne i jedine Džulije Roberts! Da li ste spremni?", najavio je Korden ovaj skeč.



Izvor: YouTube

Džulija je nominovana za Oskara četiri puta - za ulogu u filmovima "Zgodna žena", "Čelična magnolija", "Avgust u okrugu Osejdž" i "Erin Brokovič" (gde je Oskara za najbolju glumicu i ponela kući).

Osladilo joj se u Srbiji!

Nedavno je ova slavna lepotica bila u poseti Beogradu sa mužem i decom, a 17. novembra izlazi njen najnoviji film pod nazivom "Čudo" ("Wonder") gde glumi u društvu kolege Ovena Vilsona.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.