Zubčić sjajnom drugom vožnjom do pobede u veleslalomu

Izvor: Beta, 05.Dec.2020, 16:24

Zubčić sjajnom drugom vožnjom do pobede u veleslalomu

Hrvatski skijaš Filip Zubčić pobednik je današnjeg veleslaloma koji se u okviru Svetskog kupa vozio u italijanskom zimovalištu Santa Katerini.Zubčić, koji je posle prve vožnje bio šesti, pobedio je rezultatom 2:15,06 minuta, sa samo 0,12 sekundi prednosti u odnosu na drugoplasiranog Slovenca Žana Kranjeca.Treće mesto zauzeo je Švajcarac Marko Odermat sa 0,30 sekundi zaostatka u odnosu na Zubčića.Trka je održana u lošim vremenskim uslovima usled snežnih padavina.Ovo je Zubčiću druga pobeda u karijeri u Svetskom kupu, nakon što je prošle godine pobedio u Japanu, u Juzava Naebi.Sutra se vozi druga trka u veleslalomu, u Santa Katerini.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dominacija Balkanaca u Santa Katerini: Zubčiću pobeda, Kranjecu drugo mesto

Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2020

Na podijumu se našao i Marko Odermat..U drugoj ovosezonskoj trci u veleslalomu za muškarce, hrvatski skijaš Filip Zubčić slavio je sa ukupnim vremenom 2:15.06...Filip Zubčić ostvario je drugu pobedu u veleslalomu u 2020. godini, a u prethodnoj sezoni najbolji je bio u Japanu. Podbacio je u prvoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.