Izvor: Radio 021, 28.Feb.2020, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena u Japanu obolela od virusa korona po drugi put

Jedna 40-godišnja Japanka, koja radi kao turistički vodič, zaražena je virusom korona drugi put - što je, kako navode vlasti te zemlje, prvi takav slučaj, makar u Japanu.

Japanki iz Osake utvrđeno je oboljenje 26. februara pošto je prijavila bolove u grlu i plućima. Prethodni put obolela je od virusa 29. januara, a 1. februara puštena je iz bolnice na kućno lečenje.

Njen test na virus >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << korona tada je bio negativan, nakon lečenja, piše Gardijan.

Ministarstvo zdravlja Japana potvrdilo je da je to prvi slučaj u toj zemlji gde je pacijent bio pozitivan na testu za koronavirus po drugi put, nakon što je pušten sa bolničkog lečenja.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.