Završen Inijestin transfer!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen Inijestin transfer!

Poznata naredna destinacija „Don Andresa“.

Legenda Barselone Andres Inijesta ovog leta napušta klub sa Kamp Noua, ali je vrlo brzo pronašao novu sredinu na Dalekom istoku.

U pitanju je Visel Kobe, član prve lige Japana i potvrdu katalonskom Sportu dala je upravo japanska novina Sport Houchi.

Transfer ne bi trebalo da čudi ako se zna da je prvi čovek Visela takođe i vlasnik Rakutena, generalnog sponzora Barselone.

Inijesta će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon poslednje utakmice za „Blaugranu“ protiv Real Sosijedada uputiti ka Japanu kako bi bio predstavljen tamošnjim medijima, ali će se nakon toga pridružiti reprezentaciji Španije koju čeka okupljanje za Svetsko prvenstvo.

Postoje spekulacije da će „Don Andres“ potpisati trogodišnji ugovor vredan neverovatnih 75 miliona evra neto!
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Inijesta rasplakao Ćavija (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2018, 18:48

Dirljiva scena tokom oproštajnog govora "bledog viteza"...Dugogodišnji Inijestin "kompanjon", Ćavi Ernandes, nije mogao da sakrije suze na ceremoniji priređenoj u njegovu čast nakon poslednje utakmice koju je odigrao u dresu Barse...Ćavi i Inijesta su godinama činili jedan od najboljih veznih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.