Zlatne srpske odbojkašice na prijemu kod Vučića i Dodika: Poseban poklon za dvojicu predsednika (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatne srpske odbojkašice na prijemu kod Vučića i Dodika: Poseban poklon za dvojicu predsednika (FOTO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić organizuje danas prijem za žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije

Prijemu prisustvuju i predsednik RS Milorad Dodik i ministar za sport Vanja Udovičić.

Sastanak trojice državnih zvaničnika sa odbojkašicama upravo je počeo u glavnom salonu.

Posle sastanka Vučić i odbojkašice održaće konferenciju za štampu.

Srpske odbojkašice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savladale su u subotu reprezentaciju Italije sa 3:2 i postale prvakinje sveta na prvenstvu u Japanu.

- Hvala vam što ste nas naučili kako se ide do cilja i na sreći koju ste nam doneli. Mi vas molimo da naš narod još mnogo puta obradujete, a mi ćemo moći da vratimo izgradnjom novih objekata. Čestitam kapitenju Maji Ognjenović i svim igračicama na velikom zanosu. Pomenuo sam poen na 13:12 kad se cela Srbija i Republika Srpska drhtala, a vi ste bile smirene. Nadamo se da ćete donete zlato i sa Olimpijskih igara. Srbija je ponosna na vas. Živela Srbija - rekao je Vučić.

Predsednik RS Milorad Dodik obratio se odbojkašicama i poželeo još uspeha zlatnim odbojkašicama.

- Poseban pozdrav vam donosim sa Jahorine i Pala, gde su održane pripreme. Želim da vam se još jednom zahvalim i poželim još uspeha u budućnosti - rekao je Dodik.

Maja Ognjenović kaže da su odbojkašice Srbije ponosne kad donose medalje za svoju zemlju.

- Hvala vam puno na bezrezevnoj podršci, ona nam je puno značila - izjavila je kapiten Maja Ognjenović i predala poklon Vučiću i Dodiku - odbojkašku loptu sa potpisima zlatnih odbojkašica.

Vučić je na poklon dobio i zlatnu medalju.

Pratite nas na našem Instagram nalogu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić odbojkašicama: Hvala vam što ste nas naučile kako se ide do cilja

Izvor: RTS, 22.Okt.2018

Odbojkašice Srbije, koje su u subotu osvojile Svetsko prvenstvo u Japanu, u Predsedništvu je dočekao Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije i predsednik RS Milorad Dodik dobili su od reprezentacije Srbije lopte sa potpisima svih igračica, a Vučić je dobio i zlatnu medalju. Od 18 časova svečani...

Nastavak na RTS...

Vučić priredio prijem za odbojkašice Srbije

Izvor: Beta, 22.Okt.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je danas prijem za žensku odbojkašku reprezentaciju koja je u Japanu osvojila Svetsko prvenstvo i tom prilikom istakao da je njihov trijumf obradovao naciju."Pobede u Japanu obradovala su celokupan narod, a kada sam video slavlje setio sam se filma 'Zlato...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.