Trivan sa japanskim ministrom za zaštitu životne sredine o saradnji dve zemlje u oblasti ekologije

Izvor: Danas, 24.Jul.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan sa japanskim ministrom za zaštitu životne sredine o saradnji dve zemlje u oblasti ekologije

Ministar zaštite životne sredine Srbije Goran Trivan razgovarao je danas u Beogradu sa ministrom za zaštitu životne sredine Japana Minoruom Kiućijem o budućoj saradnji dve zemlje u oblasti ekologije. Članak Trivan sa japanskim ministrom za zaštitu životne sredine o saradnji dve zemlje u oblasti ekologije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Trivan i Kiući o saradnji u oblasti zaštite životne sredine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2019

Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan sastao se danas sa državnim ministrom za zaštitu životne sredine Japana Minoruom Kiućijem o daljem jačanju bilateralnih odnosa dve zemlje, posebno u oblasti zaštite životne sredine...Trivan je zahvalio na dosadašnjoj podršci Japana u unapređenju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.