Tokio protestuje zbog odluke Seula o prekidu sporazuma o podeli obaveštajnih podataka

Izvor: Danas, 22.Avg.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokio protestuje zbog odluke Seula o prekidu sporazuma o podeli obaveštajnih podataka

Tokio će "oštro protestovati" zbog odluke Južne Koreje da prekine sporazum o razmeni vojnih obaveštajnih podataka, izjavio je danas japanski ministar spoljnih poslova Taro Kono, ocenivši da je taj potez Seula za žaljenje. Članak Tokio protestuje zbog odluke Seula o prekidu sporazuma o podeli obaveštajnih podataka se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Abe: Južnokorejska odluka šteti uzajamnom poverenju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Avg.2019, 09:23

Japanski premijer Šinzo Abe rekao je da je odluka Južne Koreje da ukine sporazum o razmeni vojnih obaveštajnih podataka škodi uzajamnom poverenju. Abe je ovo izjavio novinarima danas, dan pošto je Seul objavio svoju odluku. "Nastavićemo blisko da se usaglašavamo sa SAD da osiguramo regionalni...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.