Tokio: 17 zaraženih  0 sportista

Izvor: B92, 02.Avg.2021, 08:28

Tokio: 17 zaraženih " 0 sportista

Još 17 osoba povezanih sa Olimpijskim igrama u Tokiju pozitivno je testirano na koronavirus, ali među njima nema sportista.

Među slučajevima potvrđenim u poslednja 24 sata je devet izvođača radova, šest službenika, jedan volonter i jedan medijski radnik, saopštili su danas organizatori igara, prenosi agencija Kjodo.

Šestoro ih je iz inostranstva, a 11 su građani Japana, saopšteno je iz organizacionig odbora Olimpijskih i Paraolimpijskih igara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Tokiju i naglašeno da su ove brojke nezavisne od podataka o obolelima koje su objavile centralne i lokalne vlasti u Japanu.

Ukupan broj potvrđenih slučajeva kovida-19 na OI u Tokiju je od početka jula porastao na 276 Iz Organizacionog odbora OI je saopšteno da je 41.458 ljudi do subotu doputovalo iz inostranstva zbog najveće sportske priredbe u svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.