To može samo u Japanu: Iznajmite svog ličnog i zgodnog brisača suza

Izvor: Kurir, 23.Sep.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To može samo u Japanu: Iznajmite svog ličnog i zgodnog brisača suza

Svaka žena u Japanu koja je spremna da odvoji 7.900 jena (64 dolara) na sat može da unajmi zgodnog mladića koji će joj doći na kućna vrata ili u kancelariju i nositi kutiju papirnatih maramica

Sigurni smo da bi žene širom sveta volele da zgodni mladić sedi pored nje, nudi svoje rame za plakanje i briše im suze tokom najgoreg dana u njihovom životu.

Pa, to vam se, zapravo i može desiti ako živite >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Japanu (i ako ste žensko, naravno), jer je upravo otvoren servis za - to.

Dakle, svaka žena u Japanu koja je spremna da odvoji 7.900 jena (64 dolara) na sat može da unajmi zgodnog mladića koji će joj doći na kućna vrata ili u kancelariju i nositi kutiju papirnatih maramica kojima će izbrisati sve njene suze. Ne, nisu u pitanju roboti. Živi momci.

Ovi muškarci su, kako se navodi u japanskim medijima, obučeni za "terapeutsko plakanje", pa su sposobni da "izvuku suze iz ženskih očiju čak i ako žena nije uznemirena u tom trenutku".

Keluarkan semua air matamu karena akan ada para Ikemen yang menghapusnyač http://t.co/nTXSsjnGY1 pic.twitter.com/0DMIj6QyiY

U stvari, oni sednu pored žena, puste neki tužni film ili pričaju sa njima o onome što ih muči sve dok ne počnu da plaču, a onda - rade maramice.

Servis se reklamira preko sopstvenog sajta na internetu, a zainteresovane žene mogu da izaberu izgled muškarca, kao i različite tipove: od "mlađeg brata" do "opasnog momka".

(Newsweek.rs / Lolwot.com)

Pogledajte još na portalu Newsweek.rs

Bude se u zoru: Ovih pet stvari rade uspešni ljudi

Pogledajte kako bi Zemlja izgledala kada na njoj ne bi bilo vode (VIDEO)

Ljubav na prvi pogled: Prvi susret psa sa novim članom porodice (VIDEO)

Naučno dokazano: Ova pesma najbolje podiže raspoloženje (VIDEO)

Strah od tamnopute misice: Japanci nespremni da prihvate mešanje rasa (FOTO, VIDEO)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.