Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Okt.2012, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOKIO: Janko do meč lopte, pa u poraz

Nevjerovatan meč u četvrtfinalu ATP turnira u Tokiju odigrali su (3) Janko Tipsarević i (6) Miloš Raonić. Bez da je imao šansu za brejk, jednu jedinu, srpski teniser dogurao je Kanađanina crnogorskog porekla do taj-brejka trećeg seta i imao meč loptu pri rezulatu 6:5, ali je, kao i nebrojeno puta prije toga, Raonić tada poslao dve munje iz servisa i vratio vođstvo, a potom stigao i do pobjede rezultatom 9:7, piše Mondo. U polufinale ide 15. teniser svijeta 6:7 (5:7), 6:2, 7:6 (9:7)! Velika šteta za Janka, ali realno gledano, pravo je čudo kako je Srbin uspio Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/tenis/tokio-janko-do-mec-lopte-pa-u-poraz.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raonić u petoj brzini: u polufinalu srušio Mareja, za titulu u Tokiju protiv Nišikorija!

Izvor: Blic, 06.Okt.2012, 10:54

Kanadski teniser Miloš Raonić igraće u finalu turnira u Tokiju pošto je u polufinalu sa 6:3, 6:7 (5) i 7:6 (4) savladao šampiona US Opena, Britanca Endija Mareja. ..Raonić je protiv Mareja po ko zna koji put pokazao da nije samo fenomenalan server, iako je u ovom duelu imao 13 asova...Marej je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.