Srušen san rukometašica o polufinalu, sledi borba za Tokio!

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušen san rukometašica o polufinalu, sledi borba za Tokio!

Olimpijske igra i dalje u igri.

Rukometašice Holandije pobedile su Južnu Koreju sa 40:33 u poslednjem kolu grupe 1 druge runde Svetskog prvenstva u Japanu.

Tako je selekcija Srbija ostala bez šansi za plasman u polufinale, ali to neće biti kraj kada su u pitanju takmičarske ambicija na ovom šampionatu.

Izabranice Ljubomira Obradovića odmeriće snage sa Danskom od 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << časova, a taj duel će direktno odlučiti ko će završiti na trećem mestu koje vodi u borbu za plasman na sedmo mesto čime bi Srpkinje obezbedile plasman na Olimpijske igre naredne godine u Tokiju.

U grupi 2, Rusija je bila bolja od Španije 36:26. Ruskinje su ranije obezbedile plasman u polufinale, a ovo im je bila osma pobeda na turniru.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U JAPANU: Srpkinje i Dankinje odigrale meč za INFARKT

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2019

Odlučivalo se o mestu u olimpijskim kvalifikacijama...Fenomenalan meč su odigrale reukometašice Srbije i Danske na Svetskom prvenstvu u Japanu. Izabranice Ljubomira Obradovića su remizirale (26:26) i izborile kavlifikacije za Olimpijadu. Kao i nemaču sa Nemačkom igralo se na jednu loptu...Srbija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Srpkinje kraljice drame, zlatan remi u meču sa Danskom!

Izvor: OkRadio.rs, 11.Dec.2019

Rukometašice Srbije i Danske odigrale su nerešeno, 26:26 u Grupi 1 u drugoj fazi takmičenja na Svetskom prvenstvu u Japanu. Bio je to krajnje dramatičan meč u kojem se do poslednjeg sekunda nije znao rezultat, na kraju izabranice selektora Ljubomira Obradovića osvojile su zlata vredan bod i ostale...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.