Srbija će morati težim putem do Tokija

Izvor: B92, 11.Sep.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija će morati težim putem do Tokija

Plasman košarkaške reprezentacije Francuske u polufinale Svetskog kupa nije bio dobra vest za nacionalnu selekciju Srbije.

Takvim razvojem stvari Francuska i Španija, kao polufinalisti Mundobasketa, stiču pravo direktnog plasmana na Olimpijske igre u Tokio 2020. godine.

Reprezentacija Srbije je mogla da se nada toj mogućnosti u slučaju da su SAD savladale Francusku, a da je potom osvojila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << petu poziciju.

Srbija će do mesta na košarkaškom turniru na Olimpijskim igrama u Tokiju morati da stigne kroz kvalifikacije, koje bi trebalo da se održe u julu naredne godine.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.