Spremite se za SOF: Svetske zvezde marketinga stižu u Portorož

Izvor: marketingITD.com, 28.Jan.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite se za SOF: Svetske zvezde marketinga stižu u Portorož

Ove godine, prvi put u istoriji, Slovenski oglašivački festival (SOF), najvažniji i najveći godišnji događaj iz oblasti marketinga i advertajzinga u Sloveniji, otvara svoja vrata delegatima iz regiona. SOF će biti održan od 26. do 28. marta u Portorožu. Tokom tri festivalska dana učesnici će imati prilike da čuju najpoznatije svetske stručnjake, koji učestvuju samo na najvećim svetskim konferencijama.
Stručnjaci iz Tokija, San Franciska, Londona, Antverpena… U toku tri festivalska dana, delegati će imati prilike da čuju predavače iz celog sveta, a neki od njih biće predstavljeni ovom prilikom:
Kentaro Kimura je izvršni kreativni direktor i suosnivač kompanije Hakuhodo Kettle iz Tokija, koja je osvojila 13 lavova na prošlogodišnjem Kanskom festivalu. U Kanu, Kentaro Kimura osvojio je publiku svojim predavanjem pod nazivom “1+1=3: Formula za kreativne alhemičare“.
Geoffrey Hantson izvršni je kreativni direktor u kompaniji Duval Guillaume Modem sa sedištem u Antverpenu (Belgija) od 2006. godine. Od te godine, agencija je dobila brojne međunarodne Grand Prix nagrade, zlatna i srebrna priznanja na svim velikim svetskim festivalima (Cannes, Eurobest, Clio, One Show…). U protekle dve godine, ova agencija uspela je da osvoji 25 kanskih lavova, od kojih je 11 zlatnih, a proglašeni su i agencijom godine u kategoriji medija.

Učesnici festivala imaće prilike da čuju i Claudio Navarro, menadžerku za marketing i komunikacije za Centralnu i Južnu Evropu u kompaniji Coca-Cola, koja je, između ostalog, zadužena za izradu marketinških strategija za sve ključne brendove kompanije u 23 zemlje regiona. Učesnicima 23. po redu SOF-a predstaviće se i dr Ian Sutherland, zamenik dekana za istraživanja i šef doktorskih studija na IEDC – Bledskoj školi menadžmenta, čiji je rad usmeren na upravljanje, kreativne i strateške procese i razvoj kreativnosti zasnovan na liderstvu, ali i dr Christophera Engla, generalnog direktora kompanije Brand: Trust i stručnjaka za brendiranje i marketing turističkih destinacija, čiji je projekat “Südtirol umbrella brand”, koji je prepoznat kao primer dobre prakse u svetu. Na ovogodišnjem SOF-u predavanje će održati i Lazar Džamić, direktor za strateško planiranje u kompaniji Kitcatt Nohr Digitas, koji je jedan od najiskusnijih digitalnih stratega u Velikoj Britaniji.
Tema: Novi odnosi u marketingu i advertajzingu Tema ovogodišnjeg festivala biće “Novi odnosi u marketing i advertajzing industriji”.
“Pokretačka snaga u našoj industriji se menja. Rezultati u poslovanju i komunikaciji mogu se ostvariti samo ako postoji iskreni odnos između bredova i potrošača, između onih koji preuzimaju rizik i onih koji su oprezni, između novih tehnologija i istinske kreativnosti. Zato ćemo tokom konferencije postaviti pitanja – kakva je danas veza između brenda i potrošača, koji je odnos između kreativnosti i efikasnosti, kako ćemo izgraditi uspešnu komunikaciju timova, da li upotreba tehnologija garantuje uspeh ili dobra priča ima veći efekat”, rekla je Barbara Modic, predsednica Festivala i direktorka agencije Pristop Media.

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.