Izvor: S media, 18.Maj.2012, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija izručila crnogorskog člana "Pink Pantera"

Osumnjičeni R.J. je, kako se navodi, bio obuhvaćen Interpolovim projektom "Pink Panter" u vezi s razbojništvom koje je izvršeno u draguljarnici u Tokiju, kada je odnet nakit u vrednosti od 284 miliona japanskih jena.

Razbijena banda provalnika poreklom sa Kosova

Pala banda od 18 zelenaša: Uzimali smo milione penzionerima i siromašnima

Uhapšen beogradski diler kokaina

Na zahtev crnogorskog Ministarstva pravde, dozvoljeno je izručenje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << R.J. pravosudnim organima u Crnoj Gori, radi vođenja krivičnog postupka, zbog osnovane sumnje da je tokom 2007. godine, u Japanu izvršio krivična dela razbojništvo i falsifikovanje isprave.

"Krivični postupak protiv R.J, za pomenuta krivična dela, vodi se u Crnoj Gori nakon preuzetog gonjenja od pravosudnih organa u Japanu", saopštila je crnogorska policija.

(Tanjug, Foto: guliver, thinkstock)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.