Severna Koreja ispalila neidentifikovani projektil u more

Izvor: Beta, 15.Sep.2021, 07:39

Severna Koreja ispalila neidentifikovani projektil u more

Severna Koreja je danas ispalila neidentifikovani projektil u more, saopštila je južnokorejska vojska, dva dana pošto je Pjongjang najavio testiranje nove "krstareće rakete velikog dometa".Kako se navodi u saopštenju Generalštaba vojske Južne Koreje, Severna Koreja je "ispalila neidentifikovani projektil u Japansko more".Detalji o tipu projektila ili dometu raketa nisu saopšteni.Severnokorejska novinska agencija KCNA najavila je probu "krstareće rakete velikog dometa" tokom vikenda, navodeći da je reč "strateškom oružju od velikog značaja".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severna Koreja ispalila neidentifikovani projektil u more

Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2021

Severna Koreja je ispalila neidentifikovani projektil u more, saopštila je južnokorejska vojska, dva dana pošto je Pjongjang najavio testiranje nove "krstareće rakete velikog dometa".

Nastavak na N1 televizija...

Severna i Južna Koreja danas lansirale krstareće rakete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2021

Severna i Južna Koreja danas su izvršile testiranje balističkih raketa u najnovijoj demonstraciji vojne sile i trci u naoružanju u kojoj su obe zemlje razvile sofisticirana oružja, a napori da se pregovori nastave ostali su bez uspeha...Južna Koreja testirala je balističku raketu lansiranu sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.