Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2021, 15:20

Serena odustala od Olimpijskih igara u Tokiju

Amerikanka odlučila da propusti takmičenje u Japanu

Iako je obezbedila plasman na Olimpijske igre u tokiju, Serena Vilijams je donela odluku da ne učestvuje na predstojećem takmičenju u Japanu. Osvajačica zlatnih medalja u dublu na Igrama u Sidneju, Pekingu i Londonu, gde je stigla do najsjajnijeg odličja i u singlu, odluku je zvanično saopštila na konferenciji u oči početka Vimbldona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Nisam na olimpijskoj listi. Bar tako mislim, ukoliko jesam, ne bi trebalo", rekla je Serena.

Trofejna teniserka ostala je nedorečena na ovu temu.

"Mnogo je razloga zbog kojih sam donela ovu odluku. Zaista ne želim da ulazim u njih danas. Možda neki drugi dan, izvinjavam se", izjavila je 39-godišnja Amerikanka.

Serena Vilijams je trenutno osma na WTA listi, a na početku grend slema u Londonu predstoji joj duel sa Beloruskinjom Aliaksandrom Sansovič.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serena Vilijams neće igrati na OI u Tokiju

Izvor: RTS, 27.Jun.2021

Američka teniserka Serena Vilijams saopštila je da neće učestovati na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju. Vilijamsova se tako pridružila nizu sportista koji su u poslednjem trenutku otkazali učešće na najvećem svetskom takmičenju. . Osvajačica 23 gren slem...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.