Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2021, 06:15

Senzacija na teniskom turniru: Ispala Ešli Barti, najbolja na svetu

Kraj već u prvom kolu

Kakav šok na teniskom turniru u Tokiju! Najbolja teniserka sveta Ešli Barti ispala je već u prvom kolu Olimpijskih igara.

Bolja od Barti je bila španska teniserka Sara Soribes Tormo, koja je u Tokio došla kao 48. igračica na VTA listi. Međutim, iskoristila je Tormo jako loš dan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Barti, verovatno veliki pritisak koji je osećala na plećima najbolja igračica sveta, koji je na kraju slomio.

Australijanka je nedavno osvojila Vimbldon, potvrdila da je prvi reket sveta i od nje se očekivala „sigurna“ medalja u Tokiju, pogotovo što nekoliko teniserki iz Top10 nije ni došlo na turnir.

Jako se mučila Barti sa servisom u današnjem meču, čak pet puta je Tormo napravila brejk, što je i odvelo do pobede. Ona će u drugom kolu igrati protiv pobednice meča Fero – Sevastova.

U ostalim mečevima dana, koji su do sada završeni, Kamila Đorđi je sa 6:3, 6:2 pobedila Dženifer Brejdi, 15. teniserku sveta, Sabalenka je savladala Lineti sa 6:2, 6:1, a Pliškova je lako eliminisala Korne sa 6:1, 6:3.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pliškova i Sabalenka sigurne

Izvor: B92, 25.Jul.2021

Favoritkinje na teniskom turniru kod dama opravdale su uloge...Finalistkinja Vimbldona Karolina Pliškova lako je savladala Aliz Korne iz Francuske – 6:1, 6:3...Pliškova će u drugom kolu igrati protiv bolje iz meča Karla Suares Navaro – Ons Žabur...Lako je do drugog kola došla i treća teniserka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.