Izvor: Nezavisne Novine, 11.Feb.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo hrabri će se usuditi da probaju jela koja ovaj restoran služi (FOTO)

Da li ste skloni da probate nove stvari?

Da li biste za sebe rekli da ste avanturista po pitanju hrane? E, onda imamo savršen restoran za vas. U njemu služe neke od najrjeđih i najbizarnijih jela na svijetu.

U Japanu postoji restoran koji služi jela koja će se samo najhrabriji gosti usuditi da probaju. Restoran se zove Činju-ja, a kuvari koji tamo rade su ponosni na jela koja prave. Ako ste probirljivi, ovo i nije za vas.

I ako se čini da ovakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << restoran ne bi mogao biti popularan, to uopšte nije tako. Ljudi koji dolaze u ovaj restoran, spremni su da plate priličan iznos za njihova jela. Ako ste avanturista (i ako vas put odvede u Japan), definitivno morate da posjetite ovo neobično mjesto.

(NN, viralnova.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.