Sakura ponovo cveta za studente i istraživače u Srbiji

Izvor: NisCafe.com, 14.Dec.2017, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sakura ponovo cveta za studente i istraživače u Srbiji

Sedmu godinu zaredom, kompanija Japan Tobacco International, u saradnji sa Ambasadom Japana, objavljuje konkurs za Sakura stipendije namenjene svim radoznalim i ambicioznim studentima i istraživačima, čija su interesovanja vezana za Japan. Prijavljivanje na konkurs trajaće do 15. januara 2018. godine, a pravo učešća imaju svi studenti osnovnih i postdiplomskih studija, kao i istraživači koji nisu zaposleni puno radno vreme.
Prijave se vrše popunjavanjem obrasca na web >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << stranici www.sakurastipendije.rs, gde će biti potrebno da kandidati obrazlože ideju svog rada – bez obzira da li je tema pravo, političke nauke, ekonomija, filozofija, kultura i umetnost, japanski jezik i književnost ili Kaizen.
Sakura stipendija dobila je ime po japanskom drvetu trešnje koje je poznato kao simbol sreće i prosperiteta. JTI i Ambasada Japana veruju da će upravo talentovani istraživači i studenti, kao što su dobitnici Sakura stipendije, doneti prosperitet Srbiji i doprineti promovisanju boljeg razumevanja između dva naroda.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na NisCafe.com...






Povezane vesti

Otvoren konkurs za Sakura stipendije kompanije Japan Tobacco International i ambasada Japana

Izvor: JUGpress.com, 14.Dec.2017

BEOGRAD..Sedmu godinu za redom, kompanija Japan Tobacco International, u saradnji sa ambasadom Japana, objavljuje konkurs za Sakura stipendije namenjene svim radoznalim i ambicioznim studentima i istrazivacima, cija su interesovanja vezana za Japan...Prijavljivanje na konkurs trajace do 15. januara 2018....

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.