Izvor: JUGpress.com, 14.Dec.2017, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs za Sakura stipendije kompanije Japan Tobacco International i ambasada Japana

BEOGRAD

Sedmu godinu za redom, kompanija Japan Tobacco International, u saradnji sa ambasadom Japana, objavljuje konkurs za Sakura stipendije namenjene svim radoznalim i ambicioznim studentima i istrazivacima, cija su interesovanja vezana za Japan.

Prijavljivanje na konkurs trajace do 15. januara 2018. godine, a pravo ucesca imaju svi studenti osnovnih i postdiplomskih studija, kao i istrazivaci koji nisu zaposleni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << puno radno vreme.

Prijave se vrse popunjavanjem obrasca na web stranici www.sakurastipendije.rs

, gde ce biti potrebno da kandidati obrazloze ideju svog rada – bez obzira da li je tema pravo, politicke nauke, ekonomija, filozofija, kultura i umetnost, japanski jezik i knjizevnost ili Kaizen.

Sakura stipendija dobila je ime po japanskom drvetu tresnje koje je poznato kao simbol srece i prosperiteta.

JTI i Ambasada Japana veruju da ce upravo talentovani istrazivaci i studenti, kao sto su dobitnici Sakura stipendije, doneti prosperitet Srbiji i doprineti promovisanju boljeg razumevanja izmedju dva naroda.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.