Sa Savićem do Tokija 2020. godine!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Savićem do Tokija 2020. godine!

Selektor zlatnih vaterpolista produžio ugovor za još jedan olimpijski ciklus

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić produžio je ugovor do 2020. godine i predvodiće olimpijske šampione i na Igrama u Tokiju, saopšteno je posle sednice Upravnog odbora Vaterpolo saveza Srbije.

Kako se navodi na sajtu ove prganizacije, uz Savića će ostati i svi članovi njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stručnog štaba: Uroš Stevanović, Žarko Petrović, Vladimir Pavlović, Stefan Ćirić (treneri), dr Nikola Repac (lekar), Vladimir Radović i Marko Jović (fizioterapeuti), Aleksandar Janik ( rad na kondiciji), Jugoslav Vasović (tim menadžer) i Dejan Stevović (portparol).

Dejan Savić je zvanično najbolji vaterpolo trener na planeti, a sa vaterpolistima Srbije trenutno drži sve moguće trofeje - zlato sa Evropskog i Svetskog prvenstva, Svetske lige i Olimpijskih igara.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠAMPIONSKI POTEZ: Dejan Savić predvodi ‘delfine’ i u Tokiju!

Izvor: HotSport.rs, 13.Dec.2016

Sjajna vest iz vaterpolo sveta stigla nam je sa sednice Upravnog odbora Vaterpolo saveza Srbije.. . Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić produžio je ugovor i predvodiće ‘delfine do 2020. godine, odnosno na Olimpijskim igrama u Tokiju.. Pored Savića, u stručnom štabu će ostati svi članovi...

Nastavak na HotSport.rs...

Savić selektor u naredne četiri godine

Izvor: Beta, 13.Dec.2016

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić produžio je ugovor sa Vaterpolo savezom ugovor do 2020. godine, saopšteno je posle današnje sednice upravnog odbora."Članovi ovog tela su sa velikim zadovoljstvom primili informaciju o dogovoru sa trofejnim selektorom", navodi se u saopštenju.Upravni odbor...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.