SVE JE SPREMNO ZA BORBU: Odbojkaši Srbije odradili prvi trening u Japanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 17:11

SVE JE SPREMNO ZA BORBU: Odbojkaši Srbije odradili prvi trening u Japanu (FOTO)

Slede teški izazovi...

Muška seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je po lokalnom vremenu u 9.15 časova u Tokio.

Seniori Srbije su od polaska iz Beograda u putu proveli gotovo 17 časova.

Po dolasku, posle kraćeg odmora, seniori Srbije su imali prvi trening u sali za zagrevanje dvorane Jojogi, gde će se odigrati sve utakmice B grupe kvalifikacija za OI 2024.

U isto vreme kada su odbojkaši Srbije trenirali u dvorani Jojogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su igrale odbojkašice Turske i Belgije.

Za ponedeljak su predviđena dva treninga u Tokiju, prvi, prepodnevni u teretani, a popodnevni u dvorani, koji će se završiti u 10.30 časova po našem vremenu.

Seniori Srbije će u Tokiju igrati sa Japanom, SAD, Slovenijom, Turskom, Tunisom, Egiptom i Finskom, od 30. septembra do 8. oktobra.

Odbojkaši Srbije će u 1. kolu, u subotu, 30. septembra igrati protiv Turske od 6.00 časova po našem vremenu.

Srbija će u 2. kolu, u nedelju, 1. oktobra igrati protiv Tunisa od 6.00 časova po našem vremenu, a u 3. kolu, u utorak, 3. oktobra protiv Egipta od 6.00 časova po našem vremenu.

U 4. kolu, u sredu, 4. oktobra, Srbija će igrati protiv Finske od 6.00 časova po našem vremenu, a u 5. kolu, u petak, 6. oktobra protiv Japana od 12.25 časova po našem vremenu.

Srbija će u 6. kolu, u subotu, 7. oktobra igrati protiv SAD od 9.00 časova po našem vremenu, a u poslednjem, 7. kolu, u nedelju, 8. oktobra protiv Slovenije od 9.00 časova po našem vremenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.