SRPSKU ŠAMPIONKU NE ZANIMA LUKSUZ: Pogledajte SKROMNI stan u kome živi Milica Mandić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 14:23

SRPSKU ŠAMPIONKU NE ZANIMA LUKSUZ: Pogledajte SKROMNI stan u kome živi Milica Mandić (FOTO)

Najuspešnija tekvondistkinja donela Srbiji novu medalju u Tokiju.

Plasmanom u finale Olimpijskih igara u Tokiju, bez obzira na epilog, Milica Mandić je već donela novu medalju Srbiji u Japanu.

Posle Damira Mikeca i Tijane Bogdanović, Milica je obradovala naciju i potvrdila da u svojoj kategoriji spada među najbolje tekvnodistkinje današnjice.

Iako je "drska", "bezobrazna" i "nema milosti" prema rivalkama na Tatamiju, Mandićeva je van borilišta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedna veoma skromna devojka, koju luksuz nikada nije zanimao.

Srpska šampionka živi u pristojnom, skromnom stanu, koji ne "šljašti i ne blješti" kao stanovi mnogih javnih ličnosti, koje se ne mogu pohvaliti ni trećinom Miličinih uspeha.

A post shared by Milica Mandic (@mandic_milica)

Njen stan je popunjen plišanim igračkama, sa nekolicinom umetničkih slika na zidovima, a važan deo Milici je onaj na kom provodi mnogo vremena vežbajući - terasa.

Neretko je, upravo sa nje, delila snimke na kojima vežba i to sa svojom jačom polovinom, dugogodišnjim dečkom Markom Đuričićem, koji je takođe tekvondoista. Naime, Milica i Marko su u srećnoj vezi već osam godina.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.