Izvor: Blic, 27.Jul.2021, 15:01

Osvojila ga je kad je u Londonu uz medalje POKAZALA TRI PRSTA I VIKNULA "SRBIJA" Milica Mandić godinama voli sportistu, a evo kako je sve počelo

Naša najbolja tekvondistkinja Milica Mandić je osvojila znatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju! Ova lepotica sedam godina uživa u ljubavi sa tekvondistom Markom Đuričićem, koji joj je najveća podrška. Par se verio pre tri godine, a da svaki slobodan trenutak provode zajedno dokaz su zajedničke fotografije koje neretko šeruju na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: London,   Japan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Bolest majke me motivisala da budem najbolja" ŽIVOTNA PRIČA SRPSKE HEROINE MILICE MANDIĆ uči nas šta je lavovska borba

Izvor: Blic, 27.Jul.2021

Naša najbolja tekvondistkinja Milica Mandić je osvojila znatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju i učinili celu Srbiju ponosnom, a jednom prilikom je ispričala da joj je u životu najveći pokretač bila majka i davala joj snage da se bori do poslednjeg atoma snage.

Nastavak na Blic...

Milica: Mnogo sam emotivna, divni ljudi su mi podrška

Izvor: N1 televizija, 27.Jul.2021

Milica Mandić, osvajačica zlatne medalje u tekvondou na Olimpijskim igrama u Tokiju, kaže da joj se čini da je to veći uspeh od zlata u Londonu 2012, a zahvalila se i celom timu na podršci.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.