SPORT INFO

Izvor: Kurir, 19.Avg.2011, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT INFO

Gana

Stevanović protiv Brazila

Srpski trener Goran Stevanović imaće priliku da kao selektor Gane odigra prijateljski meč protiv Brazila 5. septembra na stadionu Fulama u Londonu. Meč na Krejven Kotidžu igra se samo nekoliko dana nakon utakmice sa Svazilendom u sklopu kvalifikacija za Afrički kup nacija. Poslednji put Gana je pobedila Brazil 1:0 u Stokholmu 2007. godine.

Odbojka

Terzić hoće pobede

Selektor ženske seniorske reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Srbije Zoran Terzić želi sve tri pobede u predstojećim mečevima na gran priju u Japanu kako bi se plasirali na fajnal ejt.

- Pristup koji smo imali u meču protiv Amerike treba da ponovimo, računica je jasna, ukoliko želimo na završni turnir, moramo da pobedimo u narednim mečevima. Međutim, kad god smo tako ranije razmišljali, nije ispadalo kako treba - izjavio je Terzić.

Lokaut

Djurant u Moskvi

Čelnici CSKA iz Moskve odlučni su u nameri da angažuju najboljeg igrača poslednjeg SP u košarci Kevina Djuranta. Vlasnici ruskog kluba nude zvezdi Oklahome milion evra mesečno, što je nezamislivo i za fudbalske plate. Kevin po ugovoru u narednoj sezoni treba da zaradi 13 miliona dolara. Ukoliko dođe u Moskvu Djurant će ponovo igrati sa Nenadom Krstićem.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.