Veliki izazov za Stevanovića: Gana - Brazil u Londonu

Izvor: Blic, 18.Avg.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki izazov za Stevanovića: Gana - Brazil u Londonu

Srpski fudbalski trener Goran Stevanović imaće 5. septembra veliki ispit ali i zadovoljstvo u Lodonu jer će reprezentacija Gane, čiji je selektor, igrati prijateljski meč sa Brazilom na stadionu Fulama.

Ovaj duel na "Krejven kotidžu" biće odigran tri dana nakon što Stevanovićevi izabranici ugoste Svazilend u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija.

Poslednji meč sa Ganom Brazilci su dobili sa 1:0 na "Rasunda stadionu" u Stokholmu 2007. godine.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SPORT INFO

Izvor: Kurir, 19.Avg.2011, 08:14

Gana..Stevanović protiv Brazila..Srpski trener Goran Stevanović imaće priliku da kao selektor Gane odigra prijateljski meč protiv Brazila 5. septembra na stadionu Fulama u Londonu. Meč na Krejven Kotidžu igra se samo nekoliko dana nakon utakmice sa Svazilendom u sklopu kvalifikacija za Afrički...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.