SP U RAGBIJU Pobeda Japana posle preokreta na otvaranju (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP U RAGBIJU Pobeda Japana posle preokreta na otvaranju (VIDEO)

U Japanu je počelo Svetsko prvenstvo u ragbiju. U prvom meču domaća selekcija je u grupi A u Tokiju savladala Rusiju 30:10 (12:7).
U subotu od 9:15 igraju Francuska – Argentina, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Francuza 1.80.
Počeli su domaći ragbisti u grču, a >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << to su Rusi umeli da iskoriste i preko Golonickog postigli esej u četvrtom minutu. Vođstvu je kumovala velika greška jednog japanskog ragbiste koji je ispustio loptu.

Ipak, Macušima je u 11. minutu uzvratio esejom, a isti igrač je u pretposlednjem minutu postigao još jedan za preokret. Ovaj drugi esej u samoj završnici prvog poluvremena je dao krila domaćima koji su u nastavku zaigrali još bolje.
U 63. je Tamura postigao treći esej za Japance, a pet minuta kasnije je Macušima het trikom krunisao odličnu igru.




The post SP U RAGBIJU Pobeda Japana posle preokreta na otvaranju (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Durasel zec Matsušima het-trikom uništio Ruse

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2019

Japansko krilo Kotaro Matsušima postigao je het-trik na otvaranju Svetskog kupa u ragbiju u kojem je domaćin savladao Rusiju sa 30:10. Rusi su prvi poveli preko Kirila Golostinskog, ali je potom Matsušima žestoko odgovorio i brzinom čuvenog Duraselovog zeca sa tri eseja uništio ambicije Evropljana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.