SO: Đoković  Ungur (20.00)

Izvor: B92, 27.Apr.2011, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SO: Đoković " Ungur (20.00)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković od 20 časova na Centralnom terenu igra protiv Adrijana Ungura iz Rumunije u drugom kolu "Srbija Opena".

Đoković je kao prvi nosilac bio slobodan u prvom kolu, dok je Ungur, koji je u žreb došao iz kvalifikacija, na startu pobedio Španca Rubena Ramiresa Hidalga.

Srpskom teniseru će to ujedno biti prvi susret sa Rumunom u karijeri.

Pored Đokovića, od srpskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tenisera, na teren će izaći i Nenad Zimonjić, koji u paru sa Špancem Marselom Granoljersom igra protiv Japanca Keija Nišikorija i Lovra Zovka iz Hrvatske. Taj meč na programu je posle 17 časova na Terenu 1. Japansko-hrvatska kombinacija prethodnog dana je eliminisala Dušana Vemića i Iliju Bozoljca.

Program na Centralnom terenu otvaranju Slovenac Blaž Kavčić i Rikardo Melo iz Brazila. Posle njihovog meča slede dueli Mihaela Berera iz Nemačke i Španca Alberta Montanjesa, i još jednog španskog tenisera Felisijana Lopesa i Čileanca Fernanda Gonzalesa, pre nego što na teren izađu Đoković i Ungur.
Pogledaj vesti o: Japan,   Nenad Zimonjić,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.