SAVEZNIK PROTIV RAKA I OBOLJENJA: Ova GLJIVA je najmoćniji prirodni lek protiv teških bolesti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVEZNIK PROTIV RAKA I OBOLJENJA: Ova GLJIVA je najmoćniji prirodni lek protiv teških bolesti!

Veoma je efikasna!

U poslednje vreme se ljudi sve više okreću prirodnoj medicini i lečenju iz prirode. Nedovoljno je poznato da gljive imaju ogroman potencijal u tome. One poseduju razna jedinjenja koja nam pomažu u borbi protiv mnogih oboljenja, poremećaja u organizmu, borbi protiv lečenja kancera kao i na poboljšanje opšteg zdravlja organizma.

Gljiva reishi ili hrastova sjajnica je jedna od kraljica što se lekovitosti tiče, a može se naći i u našim šumama.  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ova gljiva se u Japanu već vekovima koristi kao preventivno sredstvo protiv nastanka raka i ujedno kao pomoć u terapiji raznih oblika raka.

U Japanu je gljiva reishi, Ganoderma lucidum, službeno registrovana kao dopunsko sredstvo nakon terapije kancera jer smanjuje nuspojave hemoterapije i zračenja. Upotrebom ove gljive se mnogim obolelim popravlja kvalitet života i smatra se odličnom preventivom protiv te opake bolesti. Pored ovoga gljiva reishi leči i mnoge druge bolesti.

REISHI I RAK

Reishi gljiva čisti telo od otrova, ojačava i reguliše imunološki sistem čoveka, balansira hormone, štiti nas od nastanka tumora, poboljšava cirkulaciju i odstranjuje štetne slobodne radikale. Blokira sintezu DNK-a ćelija raka, uništava enzimsku aktivnost tumorskih ćelija, ubrzava nastanak makrofaga, ćelija ubica stranih ćelija, reguliše aktivnost T i B limfocita čime ograničava širenje ćelija raka.  Na taj način smanjuje nastanak metastaza i povećava kvalitet života obolelima i kao dužinu preživljavanja.

Kod pacijenata na radioterapiji i hemoterapiji reishi olakšava bolove i smanjuje neželjene i toksične efekte hemoterapije (umor, opadanje kose, gubitak apetita, gubitak koštane srži, sklonost ka infekcijama). Povećava detoksikaciju jetre i podstiče obnavljanje jetrinih ćelija, zato je koristan dodatak u terapiji obolelih od karcinoma jetre. U poslednjim stadijuma raka povećava apetit i olakšava bolove. Gljiva reishi je najdelotvornija kod bolesti bubrega, a dobri rezultati su dobijeni i u lečenju raka dojke, prostate, slezine, gušterače i creva, kao i kod tumora na mozgu.

Takođe, u prodaji postoje razni preparati ove gljive koji mogu da se konzumiraju kao preventiva ili kao dodatak pri terapijama određenih oboljenja.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.