S. Koreja saopštila koga će prvo pretvoriti u pepeo

Izvor: Press, 08.Jun.2017, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S. Koreja saopštila koga će prvo "pretvoriti u pepeo"

Predsednik komiteta Severne Koreje za zaštitu sveta obećao je da Japan pretvoriti u pepeo, pre nego SAD.
Foto:b92.net
To je navodno izjavio predsednik komiteta Severne Koreje za zaštitu sveta, a prenela je Centralna telegrafska agencija Severne Koreje.
Činovnik podseća Japan da je to ostrvska zemlja i da "ne treba da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << upušta u avanturu protiv nepobedive i nemilosrdne nuklearne sile" kakva je Severna Koreja.
"Ako je Japan zaista zabrinut za svoju bezbednost, on treba da prekine neprijateljsku politiku prema Severnoj Koreji i udalji sa svoje teritorije američke baze. On treba da zna da arhipelag može da se pretvori u pepeo pre SAD u slučaju nepredvidljivih situacija i ako se bude isto tako neprijateljski ponašao prema Severnoj Koreji", navodi se u izjavi, koju je preneo Sputnjik.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.