Izvor: Vostok.rs, 09.Jan.2012, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija se zalaže za jedinstveni međunarodni sistem reagovanja u vanrednim situacijama

09.01.2012. -

Rusija se zalaže za stvaranje jedinstvenog međunarodnog sistema reagovanja u vanrednim situacijama, izjavio je zamenik predsednika Saveta Federacije Rusije Iljas Umahanov u Tokiju na sednici Azijsko-Pacifičkog parlamentarnog foruma. Realizacija te inicijative, rekao je on, omogućiće da izađemo na kraj sa novim pretnjama koje se pojavljuju u regionu. Upravo taj region zadesi više od polovine prirodnih stihija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << u svetu. Umahanov je takođe podsetio na predlog predsednika RF Dmitrija Medvedeva da se izrade jedinstveni standardi u sferi atomske bezbednosti, koji treba da postanu normativi međunarodnog prava.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Forum četiri kontinenta u zemlji izlazećeg sunca

Izvor: Vostok.rs, 09.Jan.2012

09.01.2012. -..Ključne teme Azijsko-Pacifičkog parlamentarnog foruma su energetska i prehrambena bezbednost, regionalna saradnja u uslovima prevladavanja posledica finansijske krize, a takođe uzajamna saradnja u likvidaciji posledica stihija. Forum počinje sa radom 9. januara u glavnom gradu Japana....

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.