Raste broj obolelih na kruzeru: Registrovano još ŠEST slučajeva korona virusa

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2020, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raste broj obolelih na kruzeru: Registrovano još ŠEST slučajeva korona virusa

Na brodu, koji je u karantinu od 3. februara, nalazi se 3.700 putnika iz 50 zemalja, među kojima je 14 državljana Srbije Još šest slučajeva obolelih od koronavirusa zabeleženo je danas među putnicima kruzera "Dajmond princes", usidrenog kod japanskog grada Jokohama, čime je broj zaraženih porastao na 70, prenosi AP.Na brodu, koji je u karantinu od 3. februara, nalazi se 3.700 putnika iz 50 zemalja, među kojima je 14 državljana Srbije.Ambasador Srbije u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Japanu Nenad Glišić rekao je ranije za TV Prva da su državljani Srbije koji se zbog koronavirusa nalaze u karantinu na kruzeru "Dajmond princes" kod Jokohame, zdravi, dobro raspoloženi i u dobrom psihičkom stanju.On je dodao da srpski državljani nisu testirani na koronavirus, što znači da ne spadaju u rizičnu grupu putnika.Kruzer je napustio Jokohamu 20. januara i vratio se 3. februara.Među putnicima je bio kineski državljanin zaražen koronavirusom, koji se 25. januara iskrcao u Hongkongu.Japanske vlasti odlučile su da brod stave u dvonedeljni karantin kako bi sprovele medicinske testove nad svim putnicima.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još ŠEST OBOLELIH od SMRTONOSNOG VIRUSA na kruzeru na kom su ZAROBLJENI SRBI: Sve veća opasnost od zaraze!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2020

Na brodu, koji je u karantinu od 3. februara, nalazi se 3.700 putnika iz 50 zemalja, među kojima je 14 državljana Srbije...Još šest slučajeva obolelih od korona virusa zabeleženo je danas među putnicima kruzera "Dajmond princes", usidrenog kod japanskog grada Jokohama, čime je broj zaraženih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Na kruzeru "Dajmond princes" još sedam slučajeva virusa korona

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2020

TOKIO - Japanski ljekari registrovali su još sedam slučajeva virusa korona na kruzeru "Dajmond princes", koji je u karantinu kod obala Japana, javila je televizija "Asahi".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Drama na kruzeru sa Srbima: Najmanje 100 osoba na brodu "Diamond Princess" ima groznicu

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2020

Najmanje 100 osoba na kruzeru "Diamond Princess", koji je u karantinu kod Jokohame zbog koronavirusa, imaju groznicu i ne osećaju se dobro Najmanje 100 osoba na kruzeru "Diamond Princess", koji je u karantinu kod Jokohame zbog koronavirusa, imaju groznicu i ne osećaju se dobro,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.