Poljubac o kom bruji ceo svet: Preletela je 9 vremenskih zona da mu doleti u zagrljaj FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 10:00

Poljubac o kom bruji ceo svet: Preletela je 9 vremenskih zona da mu doleti u zagrljaj FOTO/VIDEO

Tejlor Svift i Trevis Kelsi proslavili su njegovu pobedu poljupcem i zagrljajem, a čini se da je njihova ljubav iz dana u dan sve veća.

Slavna pevačica je utakmicu pratila iz VIP lože u društvu mnogobrojne porodice i slavnih prijateljica Blejk Lajvli, Lane del Rej i drugih, a ono što je najzanimljivije - na "Superboul" (Super Bowl) je doletela iz Tokija, gde je održala seriju koncerata.

S NFL zvezdom je u vezi oko šest meseci i prvi put ga je pratila na "Superboulu", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a nakon senzacionalne pobede i čestitke njegove mame, njih dvoje su poleteli jedno drugome u zagrljaj i nisu mogli da se razdvoje.

Pevačica je u Tokiju imala niz koncerata i uspela je da stigne na veliko finale u Las Vegasu zahvaljujući vremenskoj razlici.

Tokio je ispred Las Vegasa čak 17 sati, pa je Tejlor odmah nakon što se pozdravila s publikom nakon koncerta sela u privatni avion i preletela čak devet vremenskih zona da bi stigla pred sam početak "Superboula".

Isplatilo se, definitivno, jer tamo su je dočekali strasni poljupci i zagrljaji njenog dragog, a sve je zabeleženo i kamerom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poljubac sa Superboula o kome priča ceo svet: Ovako ljubi Tejlor Svift

Izvor: Luftika.rs, 12.Feb.2024

Svetska muzička zvezda Tejlor Svift poljupcem je proslavila s dečkom Travisom Kelceom važan trenutak u njegovoj karijeri, nakon što je njegov tim Kansas City Chiefs pobedio na utakmici Superboula.. Svift je stigla u društvu prijateljica, glumice Blejk Lajvli i reperke Ajs Spajs, a s tribina je navijala...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.