Poljubac sa Superboula o kome priča ceo svet: Ovako ljubi Tejlor Svift

Izvor: Luftika.rs, 12.Feb.2024, 13:26

Poljubac sa Superboula o kome priča ceo svet: Ovako ljubi Tejlor Svift

Svetska muzička zvezda Tejlor Svift poljupcem je proslavila s dečkom Travisom Kelceom važan trenutak u njegovoj karijeri, nakon što je njegov tim Kansas City Chiefs pobedio na utakmici Superboula.
Svift je stigla u društvu prijateljica, glumice Blejk Lajvli i reperke Ajs Spajs, a s tribina je navijala za svog dečka.
U loži su bili i roditelji Travisa Kelcea kao i njegov brat Džejson sa suprugom Kajli, a pevačica je snimljena kako pomno prati utakmicu.
Chiefsi su osvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Superboul, a Tejlor i Kelce su pobedu proslavili romantičnim poljupcem, o kojem od tada priča ceo internet.
Njihova ljubavna priča postala je poznata javnosti u novembru prošle godine, a uoči Superboula pojavile su se glasine, pa čak i opklade da će Kelce upravo tada zaprositi Svift, prenosi Index.
To se ipak nije dogodilo, ali par je imao razloga za slavlje.
| Travis Kelce after seeing Taylor Swift for the first time since his Super Bowl win!
"Come here girl"
pic.twitter.com/ZyADdtgpmL
— The Eras Tour (@tswifterastour) February 12, 2024

Watch the moment Taylor Swift started celebrating the Kansas City Chiefs' win against the San Francisco 49ers at the 2024 Super Bowl. pic.twitter.com/jWHxKlfWYO
— AP NFL (@AP_NFL) February 12, 2024

Tejlor Svift ušla u istoriju Gremija, pa odnosom prema Selion Dion razbesnela fanove (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.