Pobede Nišikorija, Dimitrova i Gofana, poraz Kverija na Rolan Garosu

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2018, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Nišikorija, Dimitrova i Gofana, poraz Kverija na Rolan Garosu

Zanimljivi rezultati na Rolan Garosu.

Japanski teniser Kei Nišikori plasirao se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je pobedio domaćeg tenisera Benou Parea posle pet setova, 6:3, 2:6, 4:6, 6:2, 6:3.

Nišikori je pobedio posle tri sata, a u trećem kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igraće protiv Francuza Žila Simona, koji je pobedio 12. nosioca Amerikanca Sema Kverija sa 1:6, 7:6, 6:4, 6:1.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov pobedio je u drugom kolu Amerikanca Džereda Donaldsona posle pet setova i četiri sata i 18 minuta, 6:7, 6:4, 4:6, 6:4, 10:8.

Četvrti nosilac će igrati protiv Španca Fernanda Verdaska, koji je bio bolji od Argentinca Gvida Andreocija sa 6:3, 6:2, 6:3.

Belgijski teniser David Gofan plasirao se u treće kolo pošto je pobedio domaćeg tenisera Korentena Mutea sa 7:5, 6:0, 6:1.

Gofan, koji je osmi nosilac, igraće protiv boljeg iz duela Francuza Gaela Monfisa i Martina Kližana iz Slovačke.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobede Halep, Kvitove i Svitoline na Rolan Garosu

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2018

Rolan Garos je u punom jeku, evo nekoliko rezultata...Prva teniserka sveta Simona Halep iz Rumunije plasirala se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je pobedila 83. na WTA listi Amerikanku Alison Riske posle tri seta, 2:6, 6:1, 6:1...Halep je pobedila posle sat i 35 minuta....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.