Izvor: Piplmetar.rs, 22.Jul.2023, 04:30

PSŽ izbacio Embapea iz tima i poručio: „Kilijan je na prodaju“

Za sve je, navodno, kriv Real

Foto: Tanjug/AP


Francuski reprezentativac Kilijan Embape izbačen je iz Pari Sen Žermena i neće učestvovati na turneji ovog kluba u Japanu!
Šrtaviše, postoji mogućnost da Embape više nikada ne zaigra za PSŽ koji je, prema navodima franczuskih medija, stavio napadača na transfer listu. Dakle, svako ko želi da ga kupi imaće dozvolu PSŽ, uz obeštećenje naravno.
Razlog je taj što >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u PSŽ-u veruju da se Embape sve dogovorios a Realom i da će u leto 2024. godine, kada mu istekne ugovor, besplatno otići na Santjago Bernabeu.
Understand PSG consider Mbappé FOR SALE starting from today. ⚠️ #MbappéParis Saint-Germain feel Kylian Mbappé wants to leave for free in 2024 — he did not communicate anything yet despite Al Khelaifi’s public statement.PSG decided to EXCLUDE Kylian from Japan tournée. pic.twitter.com/kWvcu1AOzx— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 21, 2023
Niko nije veći od kluba i vrata su otovrena za sve one koji nisu srećni – navodno su iz PSŽ-a poručili javnosti.
„Lekip“ ističe da je Embape poručio čelnici kluba još ranije da ne želi da produži ugovor koji ističe za godinu dana, ali i da istovremeno ne želi da napusti klub i da hoće da ga odradi do kraja.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.