Odbojkašice Srbije lako pobedile Keniju na SP

Izvor: Beta, 30.Sep.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije lako pobedile Keniju na SP

Odbojkašice Srbije pobedile su danas u japanskom Hamamacuu Keniju sa 3:0 u setovima (25:16, 25:9, 25:8), u utakmici drugog kola Grupe D na Svetskom prvenstvu u Japanu.To je druga pobeda srpskih odbojkašica na turniru, nakon što su juče bile bolje od Dominikanske Republike sa 3:0.Kenija ima pobedu i poraz, pošto je u prvom kolu pobedila Kazahstan sa 3:0.Sutra, u trećem kolu, Srbija će od 12.10 igrati protiv Brazila.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Odbojkašice Srbije lako pobedile Keniju na SP

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Sep.2018

Odbojkašice Srbije pobedile su danas u japanskom Hamamacuu Keniju sa 3:0 u setovima (25:16, 25:9, 25:8), u utakmici drugog kola Grupe D na Svetskom prvenstvu u Japanu...To je druga pobeda srpskih odbojkašica na turniru, nakon što su juče bile bolje od Dominikanske Republike sa 3:0...Kenija ima pobedu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.