Novi Italijan osvojio ženska srca: Najbrži čovek na svetu je usamljeni tigar FOTO

Izvor: B92, 02.Avg.2021, 08:51

Novi Italijan osvojio ženska srca: Najbrži čovek na svetu je "usamljeni tigar" FOTO

Italijanski sprinter Lamont Marsel Džejkobs osvojio je u Tokiju zlato istrčavši 100 metara za 9.80 sekundi. Ali, osvojio je i mnoga ženska srca.

Ovaj 26-godišnjak rođen je u Teksasu, ali je tamo živeo samo mesec dana. Otac mu je Amerikanac koji je radio za Američku vojsku, a majka Italijanka Vivijana Masini. Kada je otac dobio premeštaj u Južnu Koreju, majka se sa malim Marselom vratila u Italiju.

"Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nemoguće da ga pratimo", rekao je u martu za "Korijere dela Sera".

Od tada, majka i on nisu imali kontakt sa ocem. "Godinama nismo ni razgovarali sa njim, doživljavao sam ga dugo kao stranca", rekao je Džejkobs.

Iako je rođen u Americi, rekao je da se oseća "100 odsto Italijanom".

Odrastao je u severnoj Italiji u gradu Desenzano del Garda, na obali jezera Garda. Igrao je košarku i fudbal, ali kako je bio brz a nije bio spretan sa loptom, trener mu je predložio atletiku.

Prvo je skakao u dalj, i pobeđivao na državnim takmičenjima u Italiji kao junior pa i senior. Zbog povrede je morao da prekine sa ovom disciplinom 2018. godine, kada se "prebacio" na sprint.

Zbog sprinta se i preselio u Rim, gde i danas živi sa svojom partnerkom Nikol i njihovo dvoje dece - Entonijem, rođenim 2019. godine i Megan, rođenom ove godine.

Džejkobs ima još jedno dete iz prethodne veze, rođeno 2013. godine.

U Tokiju su ga smatrali autsajderom u trci na 100 metara, ali on je poslednjih 12 meseci sebi pravio put. Trenutno drži italijanski rekord na 60 metara, 100 metara i 4x100 metara.

U ranijem intervjuu za "La Stampu" rekao je da je "Jak, ali i usamljen, baš kao tigar kojeg ima istetoviranog na leđima".

"Ne otvaram se previše ljudima, ali kada me upoznaju, znaju da nisam osoba kakvu su očekivali".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Osvojio ženska srca, ko je Lamont Marsel Džejkobs

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2021

Italijanski sprinter Lamont Marsel Džejkobs osvojio je u Tokiju zlato istrčavši 100 metara za 9,80 sekundi. Ali, osvojio je i mnoga ženska srca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.