Nišikori lako savladao Vavrinku

Izvor: B92, 14.Nov.2016, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišikori lako savladao Vavrinku

Japanski teniser Kei Nišikori pobedio je Švajcarca Stana Vavrinku u dva seta, 6:2 i 6:3, u prvom kolu Grupe "Džon Mekinro" završnog ATP turnira u Londonu.

Nišikori je u njihovom sedmom međusobnom duelu do treće pobede došao posle 68 minuta igre.

Japanac, peti teniser na ATP rang listi, u oba seta je napravio po dva brejka. Vavrinka s druge strane nije uspeo da pripreti na servis Nišikorija, iako je Japanac imao svega 46 odsto ubačenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvog servisa.

Nišikori je u prvom setu u petom i sedmom gemu uspeo da oduzme servis Vavrinki, trećem teniseru na ATP listi, dok mu je u drugom to pošlo za rukom u petom i devetom gemu.

U drugom meču Grupe "Džon Mekinro" večeras se od 21.00 sastaju Hrvat Marin Čilić i prvi teniser sveta Britanac Endi Marej.

Japanac će se u sredu u drugom kolu Grupe "Džon Mekinro" sastati sa Čilićem, a Vavrinku očekuje duel s Endijem Marejem.
Pogledaj vesti o: Japan,   Tenis,   London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišikori lako pobedio Vavrinku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2016

Japanski teniser Kei Nišikori pobedio je danas Švajcarca Stana Vavrinku u dva seta, 6:2 i 6:3, u prvom kolu Grupe "Džon Mekinro" završnog ATP turnira u Londonu...Nišikori je u njihovom sedmom međusobnom duelu do treće pobede došao posle 68 minuta igre...Japanac, peti teniser na ATP rang listi,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.