Nišikori: Novak ima dobre šanse da osvoji Vimbldon

Izvor: N1 televizija, 11.Jul.2018, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišikori: Novak ima dobre šanse da osvoji Vimbldon

Japanski teniser Kei Nišikori rekao je posle poraza od Novaka Đokovića u četvrtfinalu Vimbldona da je srpski teniser igrao najbolje u ključnim trenucima.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u četvrtfinalu Vimbldona pobedio je Japanca Keija Nišikorija sa 6:3, 3:6, 6:2, 6:2 i prvi put od US Opena 2016. godine plasirao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se u polufinale nekog Gren slem turnira.

Nišikori je u trećem setu imao priliku za brejk, ali je izgubio svoj servis.

"Verovatno je to bila prekretnica. To je bila najveća šansa koju sam imao na meču. Novak je u tim trenucima igrao odlično. Znao sam da neće biti lako, pokušao sam da ga slomim servisom, nisam uspeo i on je to iskoristio. Uz to, igrao je agrsivno i nije mi dao da lako stignem do poena. U suštini, to su bile ključne stvari koje nisam mogao da kontrolišem", rekao je Nišikori.

Japanac je prokomentarisao i stav Endija Marija, koji je rekao da je Đoković sposoban da pobedi Nadala na putu do titule.

"Da, isto to mislim. Nije lako igrati protiv njega. Mislim da ima dobre šanse da osvoji turnir", zaključio je Nišikori.

Đoković će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Rafael Nadal - Huan Martin del Potro.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.